Alternatív gyógyító!

Reménytelen esetek nincsenek! KOVÁCS JÓZSEF metafizikai pszichoterapeuta, nem konvencionális gyógyító várja gyógyulni vágyó pácienseit a REMÉNY EGÉSZSÉG STÚDIÓBA! Cím: 1102 Budapest, Állomás utca 17. VI. emelet /30 ajtó

 Megjelent Kovács József legújabb könyve!

 A piócázás nagykönyve

A hirudoterápia aranyreceptjei c. könyv új, bővített kiadása

 a_piocazas_nagykonyve_borito-page-001.jpg

ára: 5400 Ft

Megrendelhető a megadott elérhetőségeken, illetve már kapható a Magyar Menedék Könyvesházban.

Ősi magyar gyógymódok I.   Gyógyítások sörrel 

gyogyitasok_sorrel_felborito.jpg

Ára: 3000 Ft

 

Rövid leírás:

A sör évezredek óta ismert itala az emberiségnek. Magas tápértéke miatt sok népnél fő táplálékként szolgált.

A sör jól oltja a szomjat, segíti a folyadék mielőbbi bejutását a vérbe. Tudományos kísérletekkel bizonyították, hogy a sörben lévő ásványi és egyéb anyagok jótékonyan hatnak az idegrendszerre, az izomszövetekre, aktiválják az enzimeket, és szabályozzák a vér hormonösszetételét. Külföldi orvosok mind a mai napig sörterápiákat írnak fel pácienseiknek, egyebek közt urológiai betegségeknél. Egyes gyomor-béltraktus sávos műtéténél az orvosok napi 1 üveg sör elfogyasztását tanácsolják betegeiknek. Az ismert ital ilyen és egyéb hasznos (gyógyító) tulajdonságai ismertetésének szenteltem e könyvet.

A benne foglalt receptek egy része a táltosok rovásírásos feljegyzéseiből került e könyv lapjaira, fennmaradásukkal igazolva, hogy kiállták az idő próbáját. Ha őseinknek beváltak, miért ne válnának hasznára a mai nemzedéknek is?

Ajánlom e könyvet az olvasók széles táborának, akik nyitottak a népi gyógymódok iránt. Bővítsék ismereteiket, javítsák egészségüket. Hiszen tudják: 200 évig élni mindenkinek kötelező (B.Bolotov)!

 

 

 

 

 

 

A szervezet tisztítása
lépésről lépésre

elozo_konyv_konyvborito.bmp.jpg

 

 

Ára: 2900 Ft

A könyv rövid leírása:

Ez a mű - a maga egyszerűségében - páratlan és felbecsülhetetlen értékű gyakorlati útmutatásokat tartalmaz az emberi szervezet tisztításához. A könyvben közzétett, megfigyelésekre és megtapasztalásokra alapozott, de az akadémiai orvoslással nem ellentmondásos eljárásokat hasznosan alkalmazhatják természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók, valamint bárki, aki tenni akar egészsége megőrzése érdekében, vagy öngyógyításba kezd, szembeszállva akár a legsúlyosabb, az orvostudomány mai álláspontja szerint gyógyíthatatlannak tartott betegségekkel. A tisztítások során alkalmazott anyagok és kellékek legtöbb háztartásban megtalálhatók, vagy könnyen beszerezhetők, így az egészségünkben gyökeres javulást hozó eljárások különösebb anyagi áldozatok nélkül, kis időráfordítással, mindenki számára elérhetővé válhatnak.

 

 

 

 

 

Mítoszok és realitások
a népi gyógymódok világából

borito2.2.jpg

 

Ára: 3400 Ft

A könyv rövid leírása:

A szerző új könyve a víz gyógyító hatásait a XIX. századi osztrák származású Kneipp plébános vízkúráin és Dr. Neumivákin orosz orvos- természetgyógyász, akadémikus módszerein keresztül mutatja be. Úgyszintén beavatja az olvasót a hazai szakma által eddig titokban tartott kék jód,- az orosz nép egyik legnépszerűbb, otthon előállítható, hatását sokoldalúankifejtő gyógyszerének - legendás történetébe.  A praktizáló gyógyító és szakíró, könyvében feltárja az almaecet,- a természetesgyógymódok kedvelőinek nagyra becsült szere - gyógyító erejének titkát, több receptet ajánl az almaecet otthoni előállításához, valamint megismerteti az olvasót e készítmény gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel.Gondos részletezéssel mutatja be a természetes antibiotikumok: a káposzta, az uborka, a burgonya, a hagyma, a retek, a paprika, a cékla és más zöldségek felhasználásának lehetőségeit a gyógyítás és szépségápollás területén, ételrecept- ötletekkel szolgál az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek. A könyv hasznos ismereteket tartalmaz az országhatárokat nem ismerő ősi, népi gyógymódok tárházából természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók számára is. Értékes kézikönyv, méltó arra, hogy helyet kapjon az Ön könyvespolcán.

 

 

 

 

 

A hidrogén-peroxid
az eltitkolt gyógyszer

Ára: 3700 Ft

A könyv rövid leírása:

Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, majd a 20. század elején újra elkezdték e szer használatát, mégpedig elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt. Ha a hidrogén-peroxid megkapná méltó helyét a gyógyászatban, bizony a szintetikus gyógyszerek gyártására szakosodott hatalmasra fejlesztett gyógyszeriparnak le kellene mondania az extraprofitjáról, az egészségügy és a gyógyszeripar tudományos kutatóintézeteinek világszerte több ezer munkatársa szakmai tekintélyén hatalmas csorba esne.A könyv részletes gyakorlati útmutatókat tartalmaz a hidrogénperoxid alkalmazásáról, úgy külsőleg, mint belsőleg. A szerző példák sokaságán kersztül mutatja be e szerrel való kezelések eredményeit, gyakorlati tanácsokkal látja el az olvasót.Bízom benne, hogy ez a filléres vegyület, melynek alkalmazása igen egyszerű, nemcsak a természetes gyógymódok lelkes táborának a figyelmét vonja magára hanem a hivatalos egészségügyét is. Hisz a világ több egészségügyi intézetében a hidrogén-peroxid tudományos alapokon kidolgozott alkalmazása számtalan életet volt képes megmenteni és olyan betegségek megszünéséről számol be a szakirodalom, amelyek a mai akadémiai orvoslás szerint nem gyógyíthatók.

 

 

 

 

 

A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója

kerozin.jpg

 

Ára: 3900 Ft

A könyv rövid leírása:

Kovács József – természetgyógyász, az öngyógyítások lehetőségeinek lelkes népszerűsítője, kinek könyveiből ma már betegek ezrei gyógyulnak, újabb ismeretekkel gazdagítja követőinek táborát. Új oldaláról mutatja be a mindenki által ismert hajtóanyagot – a kerozint. A könyvből kiderül, hogy ha helyesen alkalmazzuk a szert, hatékonyan képes gyógyítani sok komoly betegséget, mint például az arcüreg-gyulladást, féreginváziót, gyomorfekélyt, reumát, lumbágót, torokgyulladást stb. Ha zölddiós kivonatot készítünk belőle, akkor ideális gyógyszert nyerünk, mely rendkívüli hatással tisztítja a vért, gyógyítja a nyirokcsomókat, az üszkös és nehezen gyógyuló sebeket, jó eredményeket érünk el az onkológiai betegségek gyógyításában. A könyv a kerozinos terápiák mellett párhuzamosan értékes recepteket kínál a népi gyógymódok képzelt tárházából számos betegségre, kóros elváltozásokra. A szerző kíváncsi kutatója az egészséggel kapcsolatos kérdéseknek, alaposan tanulmányozta, saját magán és családtagjain is megtapasztalta a kerozin gyógyító tulajdonságait. A könyvben teljes őszinteséggel és segítőszándékkal osztja meg tudását az olvasóival. A könyv hasznosan alkalmazhatják természetgyógyászok és más alternatív gyógyítók is.

 

 

 

 

 

Az olajok gyógyító ereje

az_olajok.jpg

 

Ára: 3800 Ft

A könyv rövid leírása:

„Ha csak ezt az egy könyvet alkalmazza, elegendő ahhoz, hogy meggyógyuljon Ön vagy családja bármelyik tagja, rokona vagy jó ismerőse akár a legsúlyosabb betegségből is. Különösebb fejtörés nélkül, elég könnyen és egyszerűen (s ha az Ön számára ennek van jelentősége – elérhető költség ráfordítása mellett) megtisztíthatja, felerősítheti, megfiatalíthatja és regenerálhatja az egész szerveze-tét…”

A mű szerzője utána járt, maga is kipróbálta és elfogulatlanul tárja az olvasó elé az öngyógyítások újabb változatait, fellebbenti a fátylat a titokzatos ősi szerek – különböző növényi olajok – gyógyító hatásairól, bemutatja azok gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit az élet legkülönbözőbb helyzeteiben, legyen az szerelem, család, szex, betegség vagy csupán múló rosszullét. Az íróra jellemző módon, példák sokasága teszi színessé a könyvet.

 

 

 

 

 

 

A szervezet tisztítása felsőfokon- a belső elválasztású mirigyek tisztítása

aszervezettisztedte1safelsnb1.jpg 

Ára: 4200 Ft

A könyv rövid leírása:

E könyv magasabb szinteken viszi közelebb az olvasót a szervezete működésének eddig nem ismertetett rejtélyeibe, lehetőséget kínálva a testben működő férfi és női energiák megértéséhez és egyensúlyának megteremtéséhez vagy akár a belső elválasztású mirigyek tisztításához.
A terpentines kádfürdők alkalmazásának színes bemutatása lehetőséget ajánl nem csak a kapilláris rendszer megtisztításához, de segít a legkülönbözőbb betegségek leküzdésében, gyakran olyankor is, amikor az akadémiai orvoslás tehetetlenül széttárja karát.
Meglepő történeteket olvashatunk a diabéteszből kigyógyult betegek tollából, amelyek lerombolják az a hazug orvosi dogmát, miszerint a cukorbetegség gyógyíthatatlan.
Különleges zöldtea recepteket kínál a könyv az olvasóknak, felfedve a misztikus zöldtea gyógyhatásait.
S végül betekintést kapunk a harmadik évezred betegségének, a szervezet gombafertőzöttségének felismeréséről és kezelési lehetőségeiről a természetgyógyászat eszközeivel, a Körbler-féle módszer által.
A könyv színes olvasmány, mely a szerző előző könyveihez hasonlóan gazdagon tartalmaz hasznos ismereteket, a határokat nem ismerő népi gyógymódok képzelt kincsestárából kíváncsi érdeklődők, útkeresők, betegek, természetgyógyászok és más alternatív gyógyítók számára egyaránt.

 

 

 

 

Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, tojással, savanyúkáposztával

 gyogyuljunk_termeszetesen_elso.jpg

 

Ára: 4500 Ft

A könyv rövid leírása:

Kedves Olvasóm! Bízom abban, hogy e könyv segítségével sikerült a felszínre hoznom újabb szeletet a feledésbe merült ősi tudásból. Abban is bízom, hogy ez a könyv, amelyet most a kezében tart az alkotás erejét fogja ösztönözni Önben. A benne ismertetett gyógyszerek - a tejtermékek, a tojás, a savanyúkáposzta - olyan anyagok, amelyek összhangban vannak a Természet törvényeivel. Az új ismereteket hasznosítsák a gyakorlatban, tökéletesítsék egészségüket, tegyék változatosabbá táplálkozásukat, fiatalabbá és vonzóbbá önmagukat. Ajánlom a könyvet a természetes gyógymódok iránt érdeklődők széles táborának, természetgyógyászoknak és a komplementer medicina képviselőinek. 

A könyv további tartalma:

  • svájci, lengyel, orosz, osztrák étrendek fogyni vágyó olvasóim számára
  • bőrbetegségek gyógyítása savanyúkáposztával
  • konyak-tojás elixír a TBC ellen
  • néhány betegség alternatív gyógyítása: kandida, sérv, Parkinson-kór, skizofrénia, vitiligó (pigmenthiányos foltok a bőrön)

 

 

 

 

 

 

 

A gyógyító szódabikarbóna

boritofele.jpg

Ára: 2900 Ft

A könyv rövid leírása:

A szódabikarbóna alkalmazása a népi gyógyászatban és a szépségápolásban. Ajánlott az olvasók széles táborának, természetgyógyászoknak és más alternatí gyógyítóknak, akik gyarapítani kívánják ismereteiket a nem konvencionális gyógyítás területén.

Függelékben:

  • A pikkelysömör gyógyításának népi gyógymódjai (hatékony receptek a teljes gyógyuláshoz)
  • Paul Bragg - a hiányzó láncszem
  • Így gyógyítottam meg édesanyámat a leukémiából
  • Egy ember, akit elhallgat a média                                             

 

 

 

 

A hirudoterápia aranyreceptjei 

Gyógyítás piócával
Savasítsunk? Lúgosítsunk?
200 évig élni mindenkinek kötelező!
Gyógyítások borostyánkősavval

a_hirudoterapia_aranyreceptjei_elolap.jpg

 
Ára: 4000 Ft
 
A könyv rövid leírása:
Az orvosok régóta alkalmazzák a piócákat gyógyításaik során. Természetes, hogy a mai orvosok többet tudnak a piócák az ember egyes fiziológiai rendszerének és a szervezet egészére gyakorolt  hatásmechanizmusáról, mint az ókorban. A folyamatos tudományos kutatások meghozták gyümölcsüket -- a pióca farmakológiai kisüzemmé lett elismerve, mely biológiailag aktív kötések kiegyensúlyozott komplexét termeli, amely sokoldalúan fejti ki hatását az emberre. Ennek eredménye a szervezet egészségessé válása és megfiatalodása.
A piócák segítenek meggyógyulni az olyan betegségekből, mint a visszér tágulat, aranyér, artritisz és artrózis, hipertónia, ateroszklerózis, halláscsökkenés, a szem betegségei, májcirrózis, krónikus székrekedés stb. De ami a legmegrázóbb, mint tisztázódott, hogy a piócák képesek jótékonyan hatni az ember energoinformációs mezejére is, hatékonyan javítva egészében közérzetét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A könyvek megvásárolhatók a Remény Egészség Stúdióban, vagy megrendelhetők postai utánvéttel a szerzőtől.

 

 

 

 

 

 

Kaphatók a Libri, a Líra és az Alexandra, Elixír és a Menedékház könyvesboltokban is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 25
Heti: 47
Havi: 315
Össz.: 136 271

Látogatottság növelés
Oldal: Könyvek
Alternatív gyógyító! - © 2008 - 2021 - remenygyogyulas.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »